Over ons

Welkom bij Witgoed IJmuiden!

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige, jong gebruikte witgoed, elk met een garantie van 3 maanden. Onze deskundige technici selecteren en reviseren elk apparaat zorgvuldig om optimale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.

Doordat we het hele proces zelf beheren, behouden we een aanzienlijk voordeel ten opzichte van onze concurrenten en bieden we onze producten aan tegen prijzen die 10% tot 40% lager zijn.

Beoordelingen

Onlangs heb ik een gereviseerde wasmachine gekocht bij Witgoed IJmuiden en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Het apparaat werd dezelfde dag nog geleverd, in onberispelijke staat, en voor een prijs die veel lager was dan nieuwe modellen. De installatie was snel en professioneel, en het klantenserviceteam was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Bovendien hebben ze mijn oude machine gratis verwijderd! Ik beveel Witgoed IJmuiden ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, betaalbare apparaten. Hun inzet voor klanttevredenheid en milieuvriendelijke oplossingen is echt prijzenswaardig.

Jebari Fransman

Onze Toewijding aan Kwaliteit en Service

Bij Witgoed IJmuiden staat klanttevredenheid voorop. We bieden soms levering op dezelfde dag, schone apparaten die vaak niet te onderscheiden zijn van nieuwe, en professionele installatie tegen een kleine vergoeding. Onze producten zijn 10% tot 40% goedkoper dan die van concurrenten. We voeren grondige tests uit en geven uitleg over het gebruik. Uw oude apparaat wordt gratis verwijderd. We leveren flexibel en bieden een garantie van 3 tot 6 maanden, met reparaties na de garantieperiode voor €50 bij overleg van de aankoopbon.

Bezoek Onze Winkel

U bent altijd welkom om onze winkel te bezoeken en ons aanbod aan hoogwaardige apparaten te bekijken. We streven ernaar de beste van Nederland te zijn, zodat u de beste producten en diensten krijgt.

Bezorgdiensten

We bezorgen door heel Nederland tegen een kleine vergoeding. Leveringen binnen 5 km van IJmuiden zijn gratis. Onze inzet voor tijdige en betrouwbare levering betekent dat u op ons kunt rekenen om uw apparaat te bezorgen wanneer u het nodig hebt.

nl_NLNederlands